Порадьте сервіс доставки квітів у Львові
|
|
eviktor463 | Дата: Вівторок, Сьогодні, 14:42 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: 
| Привіт! Мені дуже потрібна ваша порада. Хочу зробити приємний сюрприз близькій людині у Львові — замовити красивий букет з доставкою додому. Але, якщо чесно, ніколи раніше не користувався подібними сервісами, тому не знаю, з чого почати. В інтернеті купа сайтів, але багато з них виглядають сумнівно, а хочеться чогось надійного, щоб і квіти були свіжі, і доставили вчасно, без зайвих нервів. Особливо важливо, щоб можна було оплатити онлайн, бо я зараз не у Львові. Якщо маєте досвід і можете щось конкретне порадити, буду дуже вдячний. Хочеться знайти дійсно перевірену службу доставки, якій можна довірити емоції в букеті.
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Вівторок, Сьогодні, 14:52 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: 
| Розумію твоє хвилювання, бо сам раніше стикався з подібною ситуацією. Шукав сервіс, якому можна довірити щось важливе — емоції, які передаєш через квіти. Після декількох невдалих спроб з різними сайтами, натрапив на ProFlowers — і відтоді звертаюся тільки до них. Вони спеціалізуються на такій послузі, як доставка квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv і роблять це дуже якісно. По-перше, у них великий вибір букетів — від класичних троянд до незвичайних авторських композицій. По-друге, сайт зручний, з детальними описами та фото, тож ти точно розумієш, що саме замовляєш. Оплата онлайн — без проблем, а ще є можливість додати листівку чи подарунок до квітів. Мене дуже вразило, що доставляють вчасно, навіть коли замовлення термінове. Кур’єри ввічливі, все запаковано естетично, квіти свіжі й ароматні. Однозначно рекомендую — сервіс на рівні, можна замовляти без остраху.
|
|
| |