misterbicips | Дата: Понеділок, 13.02.2023, 21:25 | Сообщение # 1 |
Рядовой
| Доброго вечора всім! Завтра день всіх закоханих, і я хочу вразити свою дівчину красивим букетом троянд. Порадьте мені інтернет-магазин у Львові, де великий вибір букетів з троянд та швидка доставка.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Понеділок, 13.02.2023, 21:29 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Я також готуюсь до дня Св. Валентина, подарунок вже придбав, і навіть обрав букет квітів, який замовлю 14 лютого. Можу тобі підказати квітковий магазин де багато раз купую красиві букети квітів, і доставляють їх оперативно.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Понеділок, 13.02.2023, 21:32 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Я у Львові проживаю не так давно, тому зовсім не знаю квіткові магазини, а купити хочеться в надійному місці. Тому якщо не важко, підкажи де саме ти купуєш квіти? Буду дуже вдячний за інформацію!
|
|
| |
Levchenko | Дата: Понеділок, 13.02.2023, 21:44 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Дуже хорошим квітковим магазином являється Квітна https://kvitna.ua/collection/bukety-z-troyand саме тут ти з легкістю знайдеш красивий букет з будь-яких квітів. Вибір дуже великий, оскільки біля 1000 готових букетів, кожен із яких являється дизайнерською роботою.
Порадити можу звернути увагу на букет 25 Меморі Лейн та евкаліпт «Лавандові обійми», який складається з 25 троянд ніжно лавандового кольору. Даний букет виглядає дуже красиво, і головне не банально. І доставлять його безкоштовно прямо додому. Навігація сайту дуже зручна, тому не потрібно витрачати багато часу, щоб знайти потрібний букет з відповідних квітів. Також у виборі дуже допомагає онлайн вітрина з відео до кожного букета, так з ним можна ознайомитись детально. Магазин працює цілодобово без вихідних, і доставляють квіти упродовж години після замовлення. Квіти завжди в дуже гарному стані, адже букет формують прямо перед доставленням кур'єром. Букет зовні завжди відповідає тому, як зображений на фото в магазині.
|
|
| |