Де можна купити вишиванку?
|
|
misterbicips | Дата: Понеділок, 25.03.2024, 14:25 | Сообщение # 1 |
Сержант
| Мені потрібна порада з вибору чудового подарунка для моєї сестри - красивої вишиваної сорочки. Я не дуже знаюся в цьому питанні, тому хотів би отримати рекомендацію стосовно цікавого варіанту та інтернет-магазину, де її можна придбати за доступною ціною.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Понеділок, 25.03.2024, 14:27 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Довго я ламав голову, не знаючи, що подарувати дружині на 8 Березня. Та раптом згадав, що вона завжди мріяла про чудову вишиванку. Знаю непоганий інтернет-магазин, де я її замовляв. Там великий вибір і дуже приємні ціни. Це може бути чудовим варіантом для тебе!
|
|
| |
misterbicips | Дата: Понеділок, 25.03.2024, 14:29 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Я вже розглянув кілька варіантів сорочок з вишивкою онлайн, але ще не вирішив. Цікаво, яку саме модель ти обрав для своєї дружини? І якщо можеш, поділися посиланням на магазин. Дякую!
|
|
| |
Levchenko | Дата: Понеділок, 25.03.2024, 14:34 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| На подарунок для дружини я придбав у магазині вишиванок "Крамниця вишитого одягу" зелену вишиванку Владана у хакі відтінку з білою вишивкою https://kram.kr.ua/ через інтернет. Ця вишиванка має нейтральний зелений колір і чудово пасує до будь-якого стилю та повсякденного образу.
Вона ідеально поєднується як з джинсами, так і зі спідницею, надаючи неперевершений вигляд у будь-яку пору року. Що особливо важливо, ця сорочка виготовлена з натурального льону, тому надзвичайно приємна для тіла.
|
|
| |
maximyour | Дата: Неділя, 21.07.2024, 21:41 | Сообщение # 5 |
Рядовой
Статус:
| интересно
|
|
| |